Aprašymas
MeatMaster – tai gamybos, gaminių ženklinimo ir atkrovimo, bei atsekamumo valdymo sistema, skirta mėsos perdirbimo įmonėms. Ji leidžia efektyviai valdyti visą gamybos procesą, greitai užregistruoti duomenis ir perduoti juos į bet kurią įmonėje naudojamą apskaitos programą.
MeatMaster yra sudaryta iš atskirų modulių, todėl nesudėtingai pritaikoma konkrečios įmonės poreikiams.
Pagrindiniai MeatMaster moduliai:
Žaliavų priėmimas
Žaliavos registruojamos jų priėmimo vietoje. Sukaupti duomenys siunčiami į apskaitos programą ir naudojami žaliavoms pajamuoti.
Skerdykla
MeatMaster leidžia automatiškai užregistruoti kiekvienos skerdienos svorį ir jos vertinimo parametrus, o duomenis panaudoti skerdienai pajamuoti.
Gamyba
Gamybos modulis gali valdyti skerdienų išpjaustymo, gaminių gamybos ir priėmimo į sandėlį procesus. Jis leidžia automatiškai nuskaityti skerdienos svorį, jį užregistruoti, suformuoti gamybos užduotį ir sverti pagal nurodytą receptą. Sukaupti duomenys siunčiami į apskaitos programą ir naudojami žaliavoms nurašyti ir gaminiams pajamuoti.
Fasavimas
MeatMaster gali registruoti gaminius prieš ir po fasavimo, fiksuojant jų svorį, kodą ir partijos numerį. Duomenys siunčiami į apskaitos programą ir naudojami gaminiams nurašyti ir pajamuoti.
Užsakymų komplektavimas ir išsiuntimas
MeatMaster gali valdyti skerdienų ir fasuotų-etiketuotų gaminių išsiuntimo procesus. Kai operatorius pasirenka vykdomą užsakymą ir pasveria produktą, sistema užregistruoja svėrimo duomenis, kuriais remiantis išrašoma sąskaita-faktūra.